Tuesday, January 20, 2009

vote lagu haziq untuk BARU di ERA

Alhamdulillah lagu baru haziq berjudul Zapin Suri telah pun disenaraikan dlm Baru di ERA..baru ni td cek tengok2 dah disenaraikan...tahniah kat ERA cz still lg support lagu2 tradisional kita yg kian luput ditelan zaman..mintak2 dgn lagu bergenre mcm ni dpt menarik semula minat org muda utk menghayati irama turun temurun nenek moyang kita ni..klo korang nak vote lagu haziq leh masuk www.era.fm & gi kat program baru ERA & undi kat sana & boleh juga buat permintaan utk PILIHANMU DI ERA guna SMS seperti yg ditunjukkan mcm kolum dikotak sebelah ...peminat2 hzq semua harap dpt mmberi sokongan brlipat gnda dlm usaha utk mmartabatkan lagu tradisional kini...realy2 need support from u allz..tq tq tq

4 comments:

ekinicous said...

ekin mst vote..
hehe

siti fathiyah said...

kat cni 1 umah dh vote..termasuk la mmber2 rapat.:-)

HexPhoenix said...

hahahahhaha

dengarkan Last.fm

era so yesterday la ziq....

:P

apple said...

hari2 vote...dun worry...if x smpt via online, gune sms...hehe..u'll shine jiq! ^_^