Tuesday, January 6, 2009

BOLOS saja dinding itu !!!!!!!!!!!!!!!!!

hua hua hua...best gle mlm td kat Wisma AliBawal PJ.nak tau apa bestnya?,bestnya ialah pertama kali bermain bnda yg lain drpd yg lain iaitu kena memboloskan diri dari sebuah halangan yg besar dinamakan dinding plastisin...org kata plastisin tak sakit kan kalau kena?,cuba korang plak rasa mcm mana..kalau bndanya nipis xpe,ni bukan main tebal lg sbb bila kita nak mlawan bnda tu makin kita terjatuh dlm air...hahahaha...tp yg paling best skali hzq xjatuh lgsung spanjang game td kecuali fizie & khai...diowg geram gile cz hzq xjatuh lgsung....diowg bukan main basah kuyup & menggigil cz sejuk sgt dlm air tu..

Me & Khai sebelum rakaman brmula




Me, Khai & Fizie




LagI kitoRang


mcm biaslah zizan dgn lwk slmba dia..kali ni zizan kena pkai costume yg amat pelik utk setiap episod antaranya mcm td dia kena pakai bju drakula & before rkaman kitorang td dia kena pkai baju org srwk...season trbaru BOLOS ni dah tukarbbrapa praturan baru & lain ckit xmcm dulu...apa-apa pun astro tetap kratif dlm mncipta sesebuah rncngan yg unik & versetile..td kumpulan hzq trdiri drpd Fizie,Khai & hzq sndiri & brlawan dgn krew drpd radio X-Fresh fm...tapi malangnya kitowg kalah sbb byk sgt jatuh & patah dinding..whatever is this,ni lah antara pgalaman yg hzq xkan lupakn ..best woooo

2 comments:

siti fathiyah said...

haha!!!!masing2 cover perut..neway still looks cute..haha!!nk kuar air mata tgk..janji besh kn..x sabar nk tgk nanti..

Zwairy said...

salam..
haziq~ epi new year2009~

oo..
ni kali kedua la kiranya utk si fizie ngan khai masuk bolos..
setelah hbs sehati berdansa utk khai, n blk smbt new year dr genting si fizi..

haziq~ gud luck in your career~

~bolos saja dinding itu~