Thursday, November 27, 2008

cerita campur aduk

huhu...baru pulang dr tesco beli brg mcm2 utk prsediaan akk hzq nak tunang nnti..at last termkbul impian hzq nak tgk akk sniri mlgkah ke alam prkhwinan...hehe,hzq xlama lagi ni tapi hehehe...huhuhu...hahaha...hihihi...berbunga-bunga hati semenjak dua menjak ni....nak kena tido awl cz sok ada wat show kat wgsa maju utk prsembahan academy tv3...esok show juz nak tolong student2 akdemi tv3 utk final projek diowg,kena stndby lagu zapin suri & zapin budi...ptg tadi sempat gi dating tgk wyg citer quarantine...best+mnakutkan+geli+jijik+nak muntah dibuatnya...sape yg nak tgk citer tu pastikan stndby plastik utk tahan muntah...hahahahaha......lalalalala..

4 comments:

charkoeyteow girl said...

salam...
hai haziq...
cam mana yer nk jadik ur follower???

NamaKu ZaKiAh said...

tol,tol,,
cne nak jdk ur follower??

Zwairy said...

salam..
wah g tgk citer~
beshnyer

siti fathiyah said...

bagus..tolong student jayakan final assignmnt.pahala tu.giler tol citer tu.x suka tol citer hantu@seumpamanya la..wah..hati tgh berbunga ya...bahagianya kamu..semoga bahagia slalu!!;-)