Thursday, November 27, 2008

haziq di MHI tv3 pagi tadi...

pagi td hzq kat sri pentas utk buat promotion album baru yg bakal kluar di psaran sminggu dr skrang insyaalah...mana yg tengok hzq perform pagi td tu adalah lagu single pertama hzq ciptaan pakngah & lirik oleh siso & tajuk lagunya ialah Zapin Suri...actualy b4 diz pakngah xpernah buat lagu utk penyanyi muda lelaki & i'm the 1st lucky one..klo korang nak dengar lagu zapin suri ni boleh la masuk myspace hzq & korang leh dengar kat situ...& kalau nak dengar full album song jgn lupa dptkan dipasaran xlama lg...best jgk td layan pgacara MHi terutama skali abg Fedtri Yahya,dia suka menyakat hzq sbb kitowg mmg rapat sbelum ni so xkekok la kena intrview td..

10 comments:

nini said...

suara haziq sedap dan merdu. best of luck.

MaSLiNa said...

saya sempat tgk haziq kat mhi pagi nih.. suara haziq mmg best.. terutama masa nyanyi lagu lama & dangdut tadi.. kalo tgk rupa mcm tak percaya je masih muda lagi

:: Husniyyah Alhusna :: said...

F.Y: "dengar cite, nak kawin..?"
H.H: "takdela..lambat lg..27 thn kot..."
hhahahahahahaha!~

~mademoiselle hana~ said...

abang haziq...abang ni hensemlaa!!




eh!kenapa abg blushing???huahahahaha =p

admin said...

Tadi saya ada lihat kamu di TV3. Masa kamu sebut nama blog kamu, 2 3 kali saya cari dan type. lastly bila kamu sebut ejaannya baru la saya tau url yg betul.

Anyway, lagu yg dinyanyikan tu best!

Syed Ikhwan
http://www.syed-ikhwan.com

siti fathiyah said...

haha!!!Fath dapat tengok Haziq perform tadi kat MHI walaupun lagi 5 mnt nak start photoshoot.Dah nak masuk keta gerak gie dah.Berlari masuk rumah terdengar suara kamu dalam tv.huhu....macam biasa ar 1 family tengok skali sambil gelak2.hihi..sihat badan sekarang.:-)

apple said...

huhu..x smpt tgk..sbb rush nak drv g keje...tp adik2 apple yg cuti tu tgk arr..xleh nk kate ape dah..mmg lagu zapin suri tu bes..mase 1st time dgr lagu tu dulu pun mmg apple suke bangat..^_^

isnaniiby said...

sy ada tgk mhi time 2..
then bla abg haziq ckp ada blog..
trus add link..:)

apple said...

album itu sdh pun kumiliki..hehe..stlh smgt gile g carik kat kedai...bes2 ^_^

mata2 said...

WAH.....Dah makin bergaya artis Melayu Kacak ni....Tahniah...Haziq Malaya.