Tuesday, December 2, 2008

penat bangat sih.....

minggu ini adalah minggu penat sedunia sbb mcm2 buat dlm sminggu ni...dr mjlis prtunangan hinggalah ke show...apa nak buat,nama pun keje so dah jd tanggungjwb hzq utk mlksanakan...thanx pd sesape yg jadi follower hzq utk blog ni ,hrp korang slalu la dpt baca apa yg hzq mgarut spnjang pasa,waktu & ketika..hahahaha...

mjlis prtunangan brlangsung dgn meriahnya dismping kehadiran rmai tetamu kehormat & tak terhormat...duduk kondo jadi jamuan tak dpt dlgsungkan kat dlm rumah jd trpksa guna dewan kat bhw kondo utk mjlis mkn2...tp utk sesi sarung cincin brlgsung kat dlm rumah..mlm sebelum mjlis ramai sdara mara dtg utk sama2 buat prsiapan mnjelang mjlis tu...

tak sempat nak rest satu hari pagi keesokannya brtolak ke kuching srawak utk show hari trbuka RTM...mmg penat gila smpai dlm flight sempat melabuhkan badan utk sesi berdengkur..hahaha...igtkan hzq je naik fligt rupanya semua artis yg trlibat naik fligt yg sama iaitu ali mamam,abon & Meet Uncle Husin..prjalanan ke sana ambil masa dekat 2 jam jugak...smpai je kat sana terus tunggu van RTM utk ke hotel utk siap2 sbb masa xbanyak utkk rehat cz show petang tu jugak dlm pukul 6 cmtu...sana crowd mmg sporting sgt2 sbborg borneo ni jarang dpt hiburan dr aris semenanjung,lg2 kalau budak2 AF buat show kat sana mmg dah mcm micheal jakson dtg KL...hahaha...apa2 pun thnx to org srwak yg best gila hari tu...ok la,nak tdo & rehat cukup ni...camat malam...daaaaaaaaaaaaaa

3 comments:

siti fathiyah said...

-ha!
-macam biasa Fath akan comment setiap post kamu.
-bagus2 penuh dengan aktiviti dari keboringan.
-edop skali maka memory kena la full kan.hargaikannya.
-cari masa untuk rehat dan lengkap kan apa yang blum.
-sekian.
-wasalam.

de_are_na said...

First time kat ur blog...hehehe..nice blog...

Erm..penat..biasa la tu...kdg2 mmg gitu kan...

Asalkan benda2 yg penting didahulukan...

Virgonz said...

haziq u've been tag... visit my blog http://headhunters89.blogspot.com/2008/12/tag-darik-nebe.html thanks...