Friday, December 19, 2008

My New Baby Release

astagha,agak lama jugak xupdate blog ni..memang teramat bz smpai nak buat hal utk diri sndiri pun xsempat...pape pun mmg mcm2 bnda hapen sepanjang bulan ni...nak dikongsikan mmg xlarat nak story tp hzq akan kongsikan serba sedikit k..

setelah hmpir 2 tahun menunggu kmunculan album hzq alhamdulillah minggu lepas telah beradanya album hzq di pasaran...brsyukur sgt2 sbb inilah yg hzq tunggu2 selamanya iaitu adanya lagu sendiri sbb selama ni kalo show asyik nyanyi lagu org lain je...kt bwh ni adalah kulit album hzq,klo korang nak cari cd hzq ni kat kedai tengok contoh cover album kat bwh ni..


korang msti pelikkan nape cover album hzq ni mcm dah lama & burok....actualy konsep album hzq bertemakan ala-ala klasik & retro tu sbb la depan dia mcm tu..lgpun skang ramai sgt artis yg buat cover album modern & hzq nak lari ckit dari elimen modern dari album ni agar nmpak fresh & asli...

album ni khas utk pecinta lagu klasik,asli & juga retro..mana yg berminat nak dengar lagu yg mala segar bole dptkan kat kedai brhmpiran anda..lagu2 dlm album ni jugak boleh dijadikan bahan utk anak-anak muda yg nak belajar lagu asli sbb dlm album ni ada beberapa lagu yg memang betul2 lagu melayu asli tulen..kepada anda diluar sana jgn lupa dptkan album terbaru hzq yg original...

4 comments:

siti fathiyah said...

congratulation!!dah beli dh.so nice.

apple said...

bes2..esp lagu resah seorg perindu...fvrt apel n ayah...hehe...keep it up,jiq!

yunakira said...

uwek...uwek..baby nanges tu

nenananie™ said...

hee..dh beli jugak..asik dgr je kot..hahhah(demam mlayu deli)hee!!