Wednesday, February 4, 2009

Malam Keluarga Bahagia


Buat kesekian kalinya Pak Engku diatas nama Kuzie Catering & Entertainment akan mengadakan majlis jualan meja pada 15 hb Feb ini bertempat di Bangunan PKPS shah alam berhadapan dengan BlueWave Hotel..jualan meja ini adalah utk berhibur sambil menderma keatas pangsa palestin di gaza..Meja dijual dengan harga RM750 bagi satu meja..bg yg ingin membeli satu kerusi boleh membayar dengan harga RM75 seorang...ramai artis yg akan mmbuat persembahan pd mlm itu..Haziq juga turut mmbuat persembahan & akan menyampaikan bberapa buah lagu baru dari album terbaru haziq..Jgn lepaskan peluang utk bersama-sama berhibur smbil menderma..sebahagia drpd jualan tiket akan didermakan ke tabung mangsa gaza...Untuk mklukmat lanjut anda boleh menelefon ditalian 0123974595 / 0193700711...jumpa disana...

2 comments:

Anonymous said...

Sekadar ingat mengingatkan. Jangan lupa untuk berdoa Qunut Nazilah untuk Palestin.

“Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
Sumber: JAKIM
View Profile: Rantong

Tempegoreng.Rengginang said...

Diq haziq kena TAG lagi!
:-p