Saturday, February 14, 2009

KisaH GyM & Benjamin Button

Rasa puas dpt gi gym smlm,rasa sgt tough & sasa..hahaha...ramai yg tkejut nape hzq gi gym sbb hzq ni dah la kurus..diowg tak tau yg sbenanya hzq gi gym bukan pasal nak kurus tp nak toning badan ala2 model gitu..huhu...skang hzq join clbrty fitness kat bgsar..rmai gak artis yg hzq trserempak kat situ..Hzq pilih bgsar sbb dekat & senang nak jumpa ngan dia..lgpun kat situ mcm2 bnda boleh cari & beli....Cerita psl toning badan ni mmg ramai yg teruja sbb bdn akan kelihatan sgt athletic & bombastic..tp bukan bodybuilder punya size tau sbb tu dah ketara sgt besar..klo nak masuk pertandingan boleh sgt badan mcm Arnold susah nak eja..Hzq bukan apa cuma nak bdn sentiasa sihat & trkawal dr segi pemakanan supaya senang dimasa tua nnti kurangla ckit penyakit2..

Korang rasa mana satu badan yg sesuai utk Haziq?...yg kat atas ni ke tau yg kat bawah ni?..


.........................................................................................................................................................

Habis je workout dlm kol 7 pm semalam terus call dia & ajak gi tgk wyg citer Benjamin Button..Filem ni mengisahkan seorang bayi yg dilahirkan dengan fizikalnya seperti lelaki berusia 80 tahun..semakin usianya meningkat dia beransur menjadi semakin muda..hinggalah ketika dia berumur 60 tahun dia menjadi pelupa & mendapat penyakit tua tetapi dalam keadaan fizikal seorang bayi yg kecil & comel...akhirnya dia mati dlm keadaan didukung oleh isterinya iaitu Daisy.. I think diz film one of the most great film in film history...jln cerita dia sgt unik & susah nak diterima dek akal..Korang yg belum tgk cite ni dipaksa & diharuskan menonton filem ni,rugi tak tengok..bygkan la baby tu lahirkan muka org tua & mati dlm keadaan baby..mcm mana tu?,,citer ni agak lama jugak la lebih kurang 2 jam lebih cmtu..Pelakon dia Brad Pitt patut dipuji melambung sbb lakonan dia sgt menusuk kedlm jiwa..cnfirm mana2 wanita boleh menitiskan air mata sbb byk babak yg menyentuh hati ,Hzq yg laki ni pun hampir2 nak ngis tp tahan je takut kena perli ngan Dia...huhuhu...kat bawah ni hzq ada kumpulkan gmbar Benjamin sejak dia lahir hinggalah dia berumur 60 tahun...menakjubkan

Benjamin semasa dilahirkan



Benjamin di umur 5 -10 tahun


Benjamin di umur 15 tahun



Benjamin diumur 20 tahun


Benjamin diumur 24 tahun


Benjamin diumur 27 tahun




Benjamin diumur 30 tahun


Benjamin diumur 35 tahun


Benjamin diumur 40 tahun


Benjamin diumur 60 tahun

8 comments:

siti fathiyah said...

besh giler kn citer ni...
tp kan haziq nape plk gambar benjamin ms umur 60 thn 2 dah tukar jantina?huhu...

Miss Hazzy said...

cmne lak benjamin ley jdi shiloh neyh...

neway, great movie

IdzaRis79 said...

tahniah haziq atas kelahiran album baru...

Anonymous said...

so3 tanya ni..my be tak logik soalan ni..tp kena tanya jugaklah...
solat maghrib masa mana..sbb haziq ckp kol 7..lepas tu tengok 2 jam...
so3...

z a t i e h u s s i n said...

huk3. seram tgk gamba no. 2 tu. takde baju yg sesuai untuk die kat pasaran. kihkih. anyway, hi :)

livelifethefullest said...

meletupp gambar adik kat header tu...
ahak!

Usagi Tsukino said...

hnsem giler la time die umo 40 tu..

smiley said...

sy x tgk lg cta ni....tp rmai org kta best.......
dh tgk cta slmdog mlionare?
best la cta tu.....
byk sgt2 moral value yg dpt kta tgk...klu x tgk lg, cba la tgk....