Wednesday, March 4, 2009

Askum & selamat semua..pa habaq?..agak lama jugak tak update blog ni kerana disebabkan terlalu banyak aktiviti2 yang berlaku sepanjang bulan ni..Thanx pada semua visitors yg sudi singgah ke blog hzq ni..InsyaAllah hzq akan sedaya upaya update sekerap mungkin tapi tu pun bergantung pada masa yg ada ya..

Sepanjang bulan lepas & bulan ni mcm2 berlaku..antaranya hzq brsama keluarga & kawan ke Cameron Highland utk percutian singkat dua hari..bukan apa cuma hzq tak pernah naik kesana & teringin sangat2 nak kesana & alhamdulillah dapat jugak merasa udara sejuk ala2 genting...Kat sana hzq dan keluarga menginap di sebuah kondo kepunyaan seorang kenalan hzq yang juga hzq gelar mereka sebagai keluarga angkat hzq..Memang best sangat sepanjang dua hari kata sana..Antara tempat yg dikunjungi adalah ladang Strawberi , ladang Teh , taman rama-rama & banyak lagi..Kat bwh ni ada antara gmbar2 menarik sepanjang disana..








8 comments:

Cahaya said...

1st time bace blog haziq
menarik n banyak cerita.
teruskan buat blog..suka bace blog org2 ni:-)

Tempegoreng.Rengginang said...

Haziq,

u've been tagged!!!
:-p

Kurt Kuden said...

la haziq AF.. haha bole tahan loyar buruk gak eh ko..
ko mmg sedap lagu2 irama tradisional.. keep it up

aMir RaYYaN said...

salam....wah finally haziq update...yEAY..ALBUM HAZIQ BEST SGT2...keep it up ya haziq..wan akan ttp support haziq...all the best tau...suka la suara haziq...

smiley said...

sy nk kngsi pnglman sy pg cmrn hglnds.....
tme tu sy smster 2...sy pg krsus kpimpinan.... best......sgt2...mklmlh fsrt tme pg..... dtik ni la sy dpt rmai kwn...
pglman yg manis sgt2...
dlu sy x brpluang pg mna2....
sbb sy dr kluarga yg sdrhana....
mk sy prnh ckp.....nt klu dh besar dn brjya..mna2 pun bleh pg.....
jd skrg dh trbkti wpun sy x hbis bljar lg....

ayangzzy.BLOGSPOT.COM said...

best nya haziq..pernah ke cameron dulu.memang best

livelifethefullest said...

wahh..haziq ada pencalonan kat AIM lah! congrates!

Jajachentadia said...

hye haziq salam...
suke tengk blok haziq...
hehehehehe