Friday, October 31, 2008

Bermulanya sebuah diari...huhu

assalamulaikum & slmt sjhtera..pd yg terbaca blog ni terima kasih cz baca sbb ni 1st time hzq rasa mcm rajin nak buat blog..mmg dah lama plan nak buat blog cuma xde masa je...pd yg susah nak phm cara hzq tulis ni trpulang kat korang la sbb dunia makin maju jd semua jd singkat & cepat.HAHAHAHA...

skang ni hzq ngah sibuk dgn assigmnet utk kuliah..mmg pecah kepala nak study lagi,buat asignment lagi..mmg sgt2 memecahkan tempurung otak yg kian mmbengkak ni..hahaha..pape pun semua harus ditempuh dgn tenang & sabar supaya tak ditimbus dek penangan tension yg makin menyibuk dlm fkiran hzq smenjak dua menjak ni..kena pulak dgn lecturer yg sengal kadang2 mcm kita ni robot nak buat semua benda ..pape pun hidup perlu dteruskan dgn jayanya

3 comments:

siti fathiyah said...

wow..finally,ada dh blog haziq...ari2 fath akan baca..yes!!!i am da 1st person tau.yup,harungi ngan tabah disaat keadaan sukar, kebahagian menjadi penerang segala kegelapan.'impossible is nothing'.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

teruskan usaha anda...pastinya ada pahit dan manis dalam perjuangan seni anda itu...luahkan didalam medan blog ini, ... Zikr the Jalanan Sepi Perantau

apple said...

diari pun b'mule..n kne slalu update diari ni ye encik..^_^...kawaikute kawaikute tamaranai!!